Спортисти ние имаме велики,
с балкански дух и силен борбен хъс,
с очи отправяме към тях заръки
да защитават българския кръст.
България чеда достойни има
и гледа с гордо вдигната глава,
макар и малка, е забележима
с красивата и доблестна борба.
И на крака страната ни ще става
след всеки, с чест заслужен, наш медал
и химна ни с усмивка ще запява,
че българският флаг е засиял.
© The Notorious All rights reserved.
Радваш ме толкова много!!! Да, подкрепям всяка една дума, казана от Napolitano (Валентино )!