16.08.2008 г., 14:10 ч.

Шампиони 

  Поезия » Гражданска
993 1 15
 

Спортисти ние имаме велики,

с балкански дух и силен борбен хъс,

с очи отправяме към тях заръки

да защитават българския кръст.

 

България чеда достойни има

и гледа с гордо вдигната глава,

макар и малка, е забележима

с красивата и доблестна борба.

 

И на крака страната ни ще става

след всеки, с чест заслужен, наш медал

и химна ни с усмивка ще запява,

че българският флаг е засиял.

© The Notorious Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??