31 июл. 2013 г., 21:02

Шампиони по прошка 

  Поэзия » Гражданская
450 0 5

ШАМПИОНИ ПО ПРОШКА

 

                        Абсолютни световни сме

                        шампиони по прошка:

                        простихме на Царя,

                        простихме на Тошко.

 

                        Простихме на мутрите,

                        простихме на "Чойз",

                        на убилите Яна - простихме,

                        за закопаните миньори, пак ще простим.

 

                        „Наш човек” е брат ти, баджанак ти,

                        балдъзата, комшията и оня мушморок,

                        който всекидневно те прецаква,

                        а ти му прощаваш,

 

                        защото си, МИШОК!

© Лордли Милордов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??