ШАМПИОНИ ПО ПРОШКА
Абсолютни световни сме
шампиони по прошка:
простихме на Царя,
простихме на Тошко.
Простихме на мутрите,
простихме на "Чойз",
на убилите Яна - простихме,
за закопаните миньори, пак ще простим.
„Наш човек” е брат ти, баджанак ти,
балдъзата, комшията и оня мушморок,
който всекидневно те прецаква,
а ти му прощаваш,
защото си, МИШОК!
© Лордли Милордов All rights reserved.