25 июн. 2011 г., 11:38

Шепа звезди 

  Поэзия » Белые стихи
1095 0 9

Тя просто събира във шепи звезди

и ги пръска тайно във мрака.

Мечтае за някакъв принц,

който ще я намери във всички посоки.

 

И чертае по пясъка с пръст

безкрайни морета и гларуси...

И сънува криле и простори...

И събира в шепи звезди...

и събира...

© Полина Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??