Тя просто събира във шепи звезди
и ги пръска тайно във мрака.
Мечтае за някакъв принц,
който ще я намери във всички посоки.
И чертае по пясъка с пръст
безкрайни морета и гларуси...
И сънува криле и простори...
И събира в шепи звезди...
и събира...
© Полина All rights reserved.