27 сент. 2007 г., 16:19

Шепот 

  Поэзия
812 0 5

                                    Шепот


                Отлитат дните в тиха безметежност,
                повтарящи до болка свойта пустота.
                Неясни са минутите летящи,
                крещящи в свойта самота.


                Неясен е за мен деня,

                покрил със тъмен плащ света.

                Напразно мъча се... Защо?

                Под тъканта да пропълзя.

© Мирослав Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??