2 авг. 2023 г., 06:57

Шепот 

  Поэзия
153 1 4

Ухае на море стихът събуден

и в розовия изгрев се облича.

Денят се къпе рано в изумруда

и щедро с водорасли е накичен.

 

Прииждат думи – птици синьо-бели,

събират се и тихо разговарят.

Дочула шепота им, го събирам смело.

Изчезне ли... не се, не се повтаря.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??