Aug 2, 2023, 6:57 AM

Шепот 

  Poetry
157 1 4

Ухае на море стихът събуден

и в розовия изгрев се облича.

Денят се къпе рано в изумруда

и щедро с водорасли е накичен.

 

Прииждат думи – птици синьо-бели,

събират се и тихо разговарят.

Дочула шепота им, го събирам смело.

Изчезне ли... не се, не се повтаря.

© Милена Френкева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??