Какво направих аз, та те изгубих,
оставих те от мене да си тръгнеш.
Сега само болката в мен остана,
ти никога не ще се върнеш.
Шест месеца без теб навършват се днес,
а времето отлита и не пита.
Защо изгубих най-добрия човек
и щастието оставих с него да отлита.
Жив да беше, Мили Татко
лек аз щях за тебе да намеря,
земята цяла бих пребродил,
та пак щастливо с тебе да живея.
Прекланям се пред светлата ти памет,
спомням си за теб с песен всеки ден
и до днес живее, Мили Татко,
споменът за тебе в мен.
© Илия Левков Все права защищены