18 мая 2016 г., 21:56

Щастието 

  Поэзия
338 0 4

Следобедно кафе без захар-
горчиво, черно и самотно.
Наум танго танцувам с вятъра
и се усмихвам ... неохотно.

 

Отпивам бавно и преглъщам.
Наум добавям щипка сладост.
И самотата си превръщам
в покой-наслада, с щрихи радост.

 

Че щастието е в ума ни.
Във избора ни да се смеем.
В осмислянето на деня ни.
В благословението, че живеем.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??