May 18, 2016, 9:56 PM

Щастието 

  Poetry
337 0 4

Следобедно кафе без захар-
горчиво, черно и самотно.
Наум танго танцувам с вятъра
и се усмихвам ... неохотно.

 

Отпивам бавно и преглъщам.
Наум добавям щипка сладост.
И самотата си превръщам
в покой-наслада, с щрихи радост.

 

Че щастието е в ума ни.
Във избора ни да се смеем.
В осмислянето на деня ни.
В благословението, че живеем.

© Мануела Бъчварова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??