15 февр. 2024 г., 16:21

Щастлив ден 

  Поэзия » Другая
254 1 2

Днес беше щастлив ден!

Защото вие всички бяхте до мен.

Много много аз се смях!

Щастлива много бях.

Всеки път след такава среща.

Да ви напиша стих или проза ме подсеща!

 

 

 

© Нина Петкова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??