15.02.2024 г., 16:21 ч.

Щастлив ден 

  Поезия » Друга
239 1 2

Днес беше щастлив ден!

Защото вие всички бяхте до мен.

Много много аз се смях!

Щастлива много бях.

Всеки път след такава среща.

Да ви напиша стих или проза ме подсеща!

 

 

 

© Нина Петкова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??