10 авг. 2023 г., 13:41

Щастлива четворка 

  Поэзия » Для детей
1583 5 28

 

Баба купи куче

За малкото внуче.

Дядо купи за баба

Кецове, за да бяга.

Сега бяга в дворка

Щастлива четворка.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сенилга Все права защищены

Произведение участвует в конкурсе:

“Щастливо е нашето внуче при баба и дядо… и куче.” »

7 место

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??