Aug 10, 2023, 1:41 PM

Щастлива четворка 

  Poetry » For kids
1575 5 28

 

Баба купи куче

За малкото внуче.

Дядо купи за баба

Кецове, за да бяга.

Сега бяга в дворка

Щастлива четворка.

 

 

 

 

 

 

 

 

© Сенилга All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??