11 мар. 2012 г., 14:43

Щастливата кокошка 

  Поэзия » Юмористическая
3066 0 15

Аз кокошка съм щастлива!

Курникът не е за мен,

а свободна и игрива,

вън разхождам се цял ден.

 

С моден гребен, перушина,

с визия на топ модел,

аз кокоша съм бамбина –

фенка на Ко Ко Шанел.

 

С расови петли се срещам

по градинки и в екстаз,

с неприкрита страст гореща

се отдавам час по час.

 

И във полога ме бива!

Пляскам весело с крилца,

че нали съм си щастлива...

снасям златни яйчица.

 

© Борко Бърборко Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??