11.03.2012 г., 14:43 ч.

Щастливата кокошка 

  Поезия » Хумористична
3063 0 15

Аз кокошка съм щастлива!

Курникът не е за мен,

а свободна и игрива,

вън разхождам се цял ден.

 

С моден гребен, перушина,

с визия на топ модел,

аз кокоша съм бамбина –

фенка на Ко Ко Шанел.

 

С расови петли се срещам

по градинки и в екстаз,

с неприкрита страст гореща

се отдавам час по час.

 

И във полога ме бива!

Пляскам весело с крилца,

че нали съм си щастлива...

снасям златни яйчица.

 

© Борко Бърборко Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??