17 июл. 2022 г., 17:51

Щастливо време 

  Поэзия
654 4 10

Дъждовно или слънчево, решено,

е времето щастливо вътре в мене.

С минути като жълти пеперуди,

копнежът кацат – мил и непринуден.

Естествено е всичко общо взето

и в центъра живее си сърцето.

И центъра е вярата ми в Бога,

без Него да живея, не, не мога.

А после идва всичко, друго всичко,

след Бога се подрежда то самичко.

© Милена Френкева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??