17.07.2022 г., 17:51 ч.

Щастливо време 

  Поезия
913 4 10

Дъждовно или слънчево, решено,

е времето щастливо вътре в мене.

С минути като жълти пеперуди,

копнежът кацат – мил и непринуден.

Естествено е всичко общо взето

и в центъра живее си сърцето.

И центъра е вярата ми в Бога,

без Него да живея, не, не мога.

А после идва всичко, друго всичко,

след Бога се подрежда то самичко.

© Милена Френкева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??