22 мар. 2011 г., 20:55

Ще е късно 

  Поэзия » Любовная
596 1 4

И тази болка ще отмине.

Сърцето ми ще се пребори.

С тази мъка ще се справя.

Ще продължа със сили нови.

 

Раната ми ще зарасне.

Обидата ми ще премине.

Спомените ще угаснат.

Любовта ми ще застине.

 

И когато осъзнаеш,

че ти липсвам, че ме искаш,

че от мене се нуждаеш

и дори, че ме обичаш,

 

то тогава ще е късно,

в душата ще е празно,

ще си ме загубил

и ще те боли ужасно.

© Мануела Бъчварова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??