14 июн. 2012 г., 00:30

Ще ме пъхнеш ли в своята рана? 

  Поэзия
533 0 4

 

Аз не мога да бъда "голяма".

Не поемам по

"прави"

пътеки.

Все ходя по тръни и камъни,

все ме срещат двулични "аскети".

 Аз не мога да дишам. И давам.

Но ако, е за толкова кратко.

Не обичам, но с всяка раздяла

от крилата

изпада

по малко.

 Аз не искам да бъда "голяма",

но намразих

във мене

детето.

Ще ме пъхнеш ли?

В своята рана.

Така...

 

ще запазя

 

сърцето си.

 

© Цвет Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??