27 янв. 2019 г., 15:52

Ще мълча... 

  Поэзия
1637 8 11

Ще мълча...

Очите ще разказват

всички неразказани мечти,

докато една сълза потайна,

падайки

ще полетѝ

към съзвездието

на две думи неизречени

покрай Млечния път

на наивността...

И ще бъде по-дълъг от вечност

мигът, в който

ще докосна твоята душа...

© Веселка Стойнева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??