27.01.2019 г., 15:52 ч.

Ще мълча... 

  Поезия
1641 8 11

Ще мълча...

Очите ще разказват

всички неразказани мечти,

докато една сълза потайна,

падайки

ще полетѝ

към съзвездието

на две думи неизречени

покрай Млечния път

на наивността...

И ще бъде по-дълъг от вечност

мигът, в който

ще докосна твоята душа...

© Веселка Стойнева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??