Jan 27, 2019, 3:52 PM

Ще мълча... 

  Poetry
1648 8 11

Ще мълча...

Очите ще разказват

всички неразказани мечти,

докато една сълза потайна,

падайки

ще полетѝ

към съзвездието

на две думи неизречени

покрай Млечния път

на наивността...

И ще бъде по-дълъг от вечност

мигът, в който

ще докосна твоята душа...

© Веселка Стойнева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??