28 нояб. 2009 г., 17:52

Ще напиша нежна песен... 

  Поэзия
851 0 1

Ще напиша нежна песен

със мастило от тъга,

някога сломен, отнесен

ще я чуеш в тишината сам...

 

От сълзите на небето

ще си спомниш как една,

под прозореца ти светъл,

роза ноти ти шептя...

 

Ще съзреш самотна сянка.

Ще потърсиш в мрака стъпки...

Аз любяща ще те чакам,

песента ми щом научиш...

© Теодора Драгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
  • Е, ти вече си я написала песента, Теди Много нежен, но и тъжен стих, поздравчета! Весели празници ти желая Прегръдки от стара познайница
Предложения
: ??:??