Ще омагьосам изгрева
Недосънуваните сънища,
недомечтаните измислици
препускат по разбити пътища
и търсят вечността от истини.
Недоизплаканите вечери,
недоизпятите звънчета
ме карат да намирам себе си
в зора от теменужени венчета.
И ако живата вода от извора
на капчици любов сега разбия,
ще омагьосам с нея изгрева,
земята с нежност ще покрия...
© Теди Савчева Все права защищены