6.06.2007 г., 19:47 ч.

Ще омагьосам изгрева 

  Поезия
828 0 4

Ще омагьосам изгрева

Недосънуваните сънища,

недомечтаните измислици

препускат по разбити пътища

и търсят вечността от истини.


Недоизплаканите вечери,

недоизпятите звънчета

ме карат да намирам себе си

в зора от теменужени венчета.


И ако живата вода от извора

на капчици любов сега разбия,

ще омагьосам с нея изгрева,

земята с нежност ще покрия...

© Теди Савчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??