10 авг. 2010 г., 11:26

Ще отворя душата си 

  Поэзия » Любовная
1035 0 8

Ще отворя душата си

 

В утринта ще отворя прозореца –

слънчев лъч да надникне във стаята,

във която е спряла умората,

от житейските битки замаяна.

 

Ще отворя широко вратата си

да поканя нощта пълнолунна,

с тихи стъпки ще влезе във стаята

тъмноока луна изумрудена.

 

Ще отворя смирено и портите

и на прага с любов ще те срещна,

и за ново начало жадуваща,

ще целувам очите ти нежно.

 

Ще отворя до дъно душата си

да те пусна отново във нея

и с надежда ще моля съдбата си

пак със твойта съдба да се слее.

© Дорика Цачева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??