29 нояб. 2009 г., 11:01

Ще паля свещи и ще замръзвам от студ! 

  Поэзия » Любовная
826 0 5

Не виждаш ли, че плача?
Че пазя място всеки ден за теб?
Казах – никога не съм обичала толкова,
нито изпадала в момента нелеп.


Но върви! Сълзите ми стигат
да бъда една достойна жена,
запазила и гордост, и име,
но все пак безбожно сама…


Ще изстрадам всичко отминало,
в безсънните нощи, утешавайки друг.
Ще се връщам при всичко загинало,
ще паля свещи и ще замръзвам от студ!

© Надя Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??