7 мая 2013 г., 13:18

Ще се открия ли? 

  Поэзия
624 0 2

Все търся себе си! Не знам ще се открия ли?

В детето, което немирно на двора играе.

В момичето с поруменели от слънце страни

или в жената, която отново мечтае.

 

Ще се открия ли? В ято чайки над любимия град.

В луната изписала сърп на небето.

В динамиката на този разбързал се свят

или в новата тръпка завладяла сърцето.

 

Ще се открия ли? В спомен споходил среднощния сън

или в сладкия смях на момичешка група,

които пак не са чули училищния звън.

Може би съм актриса от пътуваща трупа.

 

Ще се открия ли?Май вече научих къде и кога.

Ще се намеря в гласа на поредния пламенен зов

за една по-щастлива и достойна земя,

където всичко започва и завършва с любов.

 

 

 

© Ивелина Георгиева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??