14 нояб. 2012 г., 19:27

Ще си отида - ти ще ме забравиш 

  Поэзия » Любовная
856 0 2

И ето пак при тебе съм.

Харесва ми.

Защо, по дяволите, пак да съжалявам?!

Ще си отида - ти ще ме забравиш.

Защо тогава аз за теб да страдам?!

В живота е така.

Ще има още нови срещи и раздели.

Не си последният за мен,

не съм и аз последната за тебе.

Сега е важно, че си тук до мен.

За чувства няма място между нас.

Изживей момента!

Всичко е до време.

Утре няма да сме двама ти и аз.

© Ивелина Станева Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??