И ето пак при тебе съм.
Харесва ми.
Защо, по дяволите, пак да съжалявам?!
Ще си отида - ти ще ме забравиш.
Защо тогава аз за теб да страдам?!
В живота е така.
Ще има още нови срещи и раздели.
Не си последният за мен,
не съм и аз последната за тебе.
Сега е важно, че си тук до мен.
За чувства няма място между нас.
Изживей момента!
Всичко е до време.
Утре няма да сме двама ти и аз.
© Ивелина Станева All rights reserved.