12 дек. 2006 г., 15:24

Ще те очаквам 

  Поэзия
776 0 7
Ще те очаквам, даже и след вечност
в душата ми красиво да прозвъннат
вълшебни думи, сякаш ек далечен
от приказни камбани. Ще се съмне
тогава тъмнината във зениците
и пак ще станат невъзможно зрими
дантелите рисувани от птиците...
Да, ще те чакам! Знам, че ще те има!

© Ангел Веселинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??