Dec 12, 2006, 3:24 PM

Ще те очаквам 

  Poetry
767 0 7
Ще те очаквам, даже и след вечност
в душата ми красиво да прозвъннат
вълшебни думи, сякаш ек далечен
от приказни камбани. Ще се съмне
тогава тъмнината във зениците
и пак ще станат невъзможно зрими
дантелите рисувани от птиците...
Да, ще те чакам! Знам, че ще те има!

© Ангел Веселинов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??