19 июл. 2010 г., 06:48

Ще те открия... 

  Поэзия » Любовная
1039 0 13

Събудих се...

Не бе случайност.

След дългото пътуване на запад,

след тягостната нощ,

в очакване... С надеждата да те открия.

Там, където може би не си,

или... където

може би не ме очакваш?!

 

Събудих се.

Сънят ми бе нетраен.

За кратко бе, а после отлетя...

И все така – със пожелания ...

За лято. И с аромата на цветя.

Нали ме знаеш?! Обожавам ги!

Ония рози, със които ме пленяваш.

Знаеш ли все пак?!

Дори да си отидеш...

Ще те открия!

Пак! И... пак!

 

Събудих се...

В съня си неспокоен те видях.

Докоснах те. Целунах те...

И ... още...

Вълшебна светлина...

И само миг –

във най-красивото докосване.

Щастлива, че

те имам... Но уви...

Ще те открия!

Там, където, може би,

и никога,

не си ме чакал...

 

19 юни 2010

© Нели Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??