27 июн. 2008 г., 09:18

Щедро приютих тъгата... 

  Поэзия » Философская
740 0 21

Щедро приютих тъгата

в себе си на топло.

И полях я със сълзата

на душата - вопъл...

 

Избуя като тревата -

гъста и зелена.

Някой ден от мъжки вятър

ще е окосена...

© Вилдан Сефер Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??