10 мар. 2017 г., 12:46  

Що е то? 

  Поэзия » Для детей
813 4 10

 

 

Щом с натъпкан е търбух,
то лежи и вика: “грух“.

Мръсно е, с дебел корем,

угоява се добре

и носа в калта си вре,

търси жълъди, пасе

и нарича се  - - - - - (прасе)

© Красимир Тенев Все права защищены

Автор запретил голосование.
Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??