10.03.2017 г., 12:46 ч.  

Що е то? 

  Поезия » За деца
807 4 10

 

 

Щом с натъпкан е търбух,
то лежи и вика: “грух“.

Мръсно е, с дебел корем,

угоява се добре

и носа в калта си вре,

търси жълъди, пасе

и нарича се  - - - - - (прасе)

© Красимир Тенев Всички права запазени

Авторът е забранил гласуването.
Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??