10 mar 2017, 12:46  

Що е то? 

  Poesía » Para niños
814 4 10

 

 

Щом с натъпкан е търбух,
то лежи и вика: “грух“.

Мръсно е, с дебел корем,

угоява се добре

и носа в калта си вре,

търси жълъди, пасе

и нарича се  - - - - - (прасе)

© Красимир Тенев Todos los derechos reservados

El Autor ha prohibido la votación.
Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??