Mar 10, 2017, 12:46 PM  

Що е то? 

  Poetry » For kids
804 4 10

 

 

Щом с натъпкан е търбух,
то лежи и вика: “грух“.

Мръсно е, с дебел корем,

угоява се добре

и носа в калта си вре,

търси жълъди, пасе

и нарича се  - - - - - (прасе)

© Красимир Тенев All rights reserved.

Author has locked rating.
Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??