25 июл. 2020 г., 10:57

Що е то? 

  Поэзия » Для детей
660 0 0

Листата му зелени,

той е зеленчук.

В градината  живее,

ще го намериш тук!

С червено те привлича,

обичам го  и  аз,

на ябълка  прилича,

подсказва Атанас.

 

Що е то?

© Дияна Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??