Щом ме обичаш - в шепа ме запази!
Сърцето си дадох - да имаш...
Можеш ли обичта ми да съхраниш?!
Ако не можеш - кажи ми!
Небето, без твоите очи, ми е малко...
Без твоите ръце е толкова пусто...
Гласът ти, в слушалка да чувам, е жалко...
Слана ли попари нежните чувства?!
От небето сълза, виж, изтича се,
а животът ми, през синури, втурнат...
Не бе трудно теб да обичам -
без теб да обичам е трудно!
© Красимир Дяков Все права защищены