May 10, 2009, 6:02 PM

Щом ме обичаш 

  Poetry » Love
850 0 18

 

Щом ме обичаш - в шепа ме запази!

Сърцето си дадох - да имаш...

Можеш ли обичта ми да съхраниш?!

Ако не можеш - кажи ми!

 

Небето, без твоите очи, ми е малко...

Без твоите ръце е толкова пусто...

Гласът ти, в слушалка да чувам, е жалко...

Слана ли попари нежните чувства?!

 

От небето сълза, виж, изтича се,

а животът ми, през синури, втурнат...

Не бе трудно теб да обичам -

без теб да обичам е трудно!

© Красимир Дяков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??