10.05.2009 г., 18:02 ч.

Щом ме обичаш 

  Поезия » Любовна
857 0 18

 

Щом ме обичаш - в шепа ме запази!

Сърцето си дадох - да имаш...

Можеш ли обичта ми да съхраниш?!

Ако не можеш - кажи ми!

 

Небето, без твоите очи, ми е малко...

Без твоите ръце е толкова пусто...

Гласът ти, в слушалка да чувам, е жалко...

Слана ли попари нежните чувства?!

 

От небето сълза, виж, изтича се,

а животът ми, през синури, втурнат...

Не бе трудно теб да обичам -

без теб да обичам е трудно!

© Красимир Дяков Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??