6 сент. 2005 г., 16:13

Сила,вяра,надежда-това си ти 

  Поэзия
842 0 0
Силата ми даваш ти, но не защото ме обичаш
и не защото си до мен.
Сила ми даваш,
защото твоята омраза ме прави по-силна.
Волята ми даваш ти,
но не защото щастлива съм с теб,
а защото силна воля изпитвам с любовта си,
която към теб чувствам, някой друг да даря.
И надеждата ти ми даваш, защото,
когато една врата се затваря,
друга пред мен се отваря и надежда ми даваш,
че с друг щастлива ще бъда.
Затова за мен си най-важният човек,
а не защото те обичам...!

© Габриела Стоянова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??