11 янв. 2008 г., 08:50

Симво(лично) 

  Поэзия » Другая
714 0 9
От първите симптоми на сбогуване
преливат тишина и невъзможност,
копнежи сини мръзнат от неслучване
и спомени, зашити в безтегловност.

От първото усещане за болка
самотни тъжни истини се стоплят,
катерят се по гърлото на спомена,
в жаравата на раните се мокрят.

От тежкото на нервно необичане,
препънати в любов, недоспасени,
със трепети изгарящи се вричаме
в най-прашната душа да я намерим.

© Геновева Христова Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??