11.01.2008 г., 8:50 ч.

Симво(лично) 

  Поезия » Друга
715 0 9
От първите симптоми на сбогуване
преливат тишина и невъзможност,
копнежи сини мръзнат от неслучване
и спомени, зашити в безтегловност.

От първото усещане за болка
самотни тъжни истини се стоплят,
катерят се по гърлото на спомена,
в жаравата на раните се мокрят.

От тежкото на нервно необичане,
препънати в любов, недоспасени,
със трепети изгарящи се вричаме
в най-прашната душа да я намерим.

© Геновева Христова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??