Погледът ти топъл
щом попадне върху мен
сякаш Слънце ме огрява
в някой хубав юнски ден
Погледът ти щом
над мене се стовари
сякаш Слънцето вдига мъглата
изпарява всичките товари
Нямам думи да опиша
какво се случва с мен
погледът ти ме облича
с фин, сапфирен лен
© В. Все права защищены