Mar 10, 2024, 5:33 PM

Сини Слънца 

  Poetry » Love, Other
129 0 0

Погледът ти топъл

щом попадне върху мен

сякаш Слънце ме огрява

в някой хубав юнски ден

 

Погледът ти щом

над мене се стовари 

сякаш Слънцето вдига мъглата 

изпарява всичките товари 

 

Нямам думи да опиша

какво се случва с мен

погледът ти ме облича

с фин, сапфирен лен

© В. All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??